Om mig


Mit navn er Rikke Vilain og jeg er 45 år. Jeg er, oprindeligt, uddannet ergoterapeut og har arbejdet som dette, i 16 år i kommunalt regi. I 2019 tog jeg beslutningen om, at starte på Zoneteraputuddannelsen ved skolen `Dit Alternativ` i Odense og i efteråret 2021 stod jeg med mit eksamensbevis. Jeg er RAB-godkendt (Registreret Alternativ Behandler)


Privat er jeg gift og bor sammen med min mand og vores 2 sammenbragte børn.

Jeg er et roligt og rummeligt menneske, der elsker naturen, hvilket klinikkens placering afspejler.

Det er vigtigt for mig, at du, som klient, får den bedste oplevelse når du kommer til behandling i klinikken. Derfor er der, hos mig, plads til både de dårlige dage uden for megen snak samt dage med højt humør. Eller en snak om hvad du nu kan have på hjertet.


Når du kommer i klinikken vil du træde ind i lyse, dejlige lokaler med en rolig stemning og musik. Jeg gør meget ud af, din behandling bliver individuel og tilpasset netop det du har brug for. Det er vigtig, at du kan slappe af, mens du ligger på briksen.

Jeg har både lagner og håndklæder på klinikken, så du skal ikke gøre andet end at møde op til den aftalte tid og tage plads i venteværelset, så sørger jeg for resten.

Jeg glæder mig til at møde dig..