Menstruationssmerter/gener

Lider du af mange smerter hver måned op til og under menstruation? Får du hovedpine, der kan være helt migræne-agtig? Svinger humøret? Sover du dårligt om natten? De færreste kvinder har en menstruation, der "bare svinger". Kraftige blødninger, smerter og en uregelmæssig cyklus, er blandt andet tegn på ubalancer, som zoneterapien kan gøre en forskel på.

Ved at behandle i de første 14 dage af cyklus opnås den bedste effekt - altså fra den dag din menstruation starter til og med 14 dage senere. Herefter får kroppen ro indtil næste menstruation starter. Der laves gerne 2-4 behandlinger i løbet af 14 dage for bedste effekt.


Overgangsalder

Er du nået alderen, hvor overgangsalderen sætter sit præg på din hverdag - med hedeture, dårlig nattesøvn og kraftige blødninger/ingen blødninger? Så kan zoneterapien også hjælpe kroppen tilbage i en ny balance når nu østrogen-niveauet falder. Generne kan være af meget forskellig karakter og styrke, men rigtig mange kvinder oplever ubehag og irritation i forbindelse med overgangsalderen. 


Hvis du kunne tænke dig, at få lidt mere balance i hormonerne af den ene eller anden årsag, så er du meget velkommen i klinikken. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte mig. Begge dele lader sig gøre herunder.