Senfølger efter infektion/gentagne infektioner


Er du så uheldig at døje med senfølger efter en infektion? Eller rager du bare ALT til dig? Det kan være dybt generende og energi-krævende at døje med senfølger; såsom nedsat/tabt lugte- og smags-sans. Eller nedsat appetit, fordi kroppen tager lidt ekstra tid om, at vende tilbage sit "normale" jeg igen.

Senfølger kan blandt andet komme efter endt influenza-infektion, maveforkølelse/omgangssyge, blærebetændelse og almindelig forkølelse.. 


Zoneterapi kan hjælpe kroppen tilbage i balance igen... og give mere energi. Når der behandles efter et sygdomsforløb, er det vigtigt, at du ikke har feber mere, da der kan ske en opblussen/forværring af symptomer, når der laves zoneterapi. Dette er helt normalt og et godt tegn, selvom det måske ikke føles sådan, men det er et tegn på, at zoneterapien virker og er igang med at "rense det sidste rest af sygdom ud".

Du kan sagtens modtage behandling selvom du fortsat er lidt forkølet, hoster eller har lidt maveonde eller nedsat appetit - kort sagt, skal du bare ikke møde op i klinikken og være syg. Både for din og min skyld. 

Er du i tvivl om noget er du meget velkommen til at kontakte mig herunder - eller booke en tid.