Modning/igangsættelse af fødsel


Er du ved at nærme dig din terminsdato? Eller er den allerede overskredet?

Fra 14 dage før termin er det muligt, at lave zoneterapi, der modner både din krop og dit barn, så I begge er klar til fødslen.

De eneste krav er, at graviditeten har været uden alvorlige komplikationer, at barnet vender som det skal og har sat sig (næsten) fast OG at du har fået grønt lys fra jordemoder til at forsøge med alternativ behandling.


Hvis der er tale om behandlinger før termin, laves der gerne minimum 2 behandlinger, hvoraf den første er af 1 times varighed og har fokus på afspænding af muskulatur i bækken/hofte, så det gøres klart til fødslen. Der arbejdes ligeledes med livmoderzonen og andre zoner, der har med indre kønsorganer at gøre.


2. behandling er oftest af 1/2 times varighed og her vil der blive arbejdet videre med ovenstående og hvis der har været tiltagende plukveer eller andre tegn på en forestående fødsel, arbejdes der videre med zoner, der er mere igangsættende.


I sidste ende er det barnet, der bestemmer, hvornår det er klart til at blive født - zoneterapien giver blot barnet og kroppen et skub i den rigtige retning.


Kunne du have brug for hjælp til modning/igangsættelse, så er du velkommen til at kontakte mig eller booke en tid. Du skal blot vælge "Traditionel Zoneterapi" og hvis du ikke har været her før, vælg da "Traditionel Zoneterapi 1. behandling".

Jeg glæder mig til at høre mere fra dig...