Barnløshed/fertilitetsproblemer...


Kært barn har mange navne... og der kan være rigtig mange årsager til, at en graviditet ikke lige lykkes. Indenfor zoneterapien arbejdes der med at få kroppen i balance, for det er her de bedste betingelser for en graviditet opstår.


For kvindens vedkommende kan ubalancer skyldes:

rester af hormoner efter brug af hormonel prævention, uregelmæssige menstruationer og hermed ægløsning, PCO/PCOS, manglende ægløsning, følelsesmæssig ubalance, endomitrose og gamle betændelser (blære, underliv og Chlamydia).


Hos manden er den primære årsag nedsat sædkvalitet, som kan skyldes tidligere sygdomme i testikler eller i pungen eller betændelsestilstande enten som barn eller voksen (eks kan fåresyge som voksen nedsætte sædkvaliteten). Mangel på Zink nedsætter også kvaliteten, hvorfor et tilskud altid anbefales.


Det giver det bedste udgangspunkt at kende så meget som muligt til årsagen og derfor kan det anbefales, at I har været en tur forbi lægen inden I starter et forløb med zoneterapi. Jo mere jeg kender til årsagerne, jo bedre kan jeg målrette behandlingen med zoneterapi. 


Det er vigtigt at påpege, at jeg ikke kan stille en garanti for, at I står med en graviditet i den anden ende. Men jeg kan medvirke til, at der bliver skabt de bedste betingelser for at det kan ske.


Hvor mange behandlinger skal der til?

For kvindens vedkommende anbefales der mellem 6 og 9 behandlinger á 1 times varighed fordelt over 3 måneder. Der laves kun behandlinger i de første 12 dage af cyklus. Dette for at sikre, at der ikke gives zoneterapi, efter ægløsning og for at følge en så naturlig cyklus som muligt. 

Er der tale om gamle betændelsestilstande, starter jeg med at udrense disse. Da det er meget individuelt fra kvinde til kvinde, hvad der er årsagen til fertilitetsproblematikken, tilbyder jeg gerne en samtale forud for et forløb, så jeg kan komme med mit bud på antal behandlinger, interval osv. 


For mandens vedkommende anbefaler jeg gerne behandling 2 x om ugen a´30 min. Der gives mellem 12-15 behandlinger for at udrense gamle betændelsestilstande og booste sædkvaliteten.


Indledende samtale

Da det er altafgørende for behandlingen, at kemien er god, tilbyder jeg altid en indledende samtale, hvor jeg kan høre om jeres/dine udfordringer og hvor I kan lære mig lidt bedre at kende. Jeg sætter ca 1 time af til denne samtale og den er uden beregning og helt uforpligtende.

Skulle du/I beslutte jer for at starte et forløb hos mig, gives der 10% rabat på hver behandling. 


Du/I kan kontakte mig her eller booke til tid den indledende samtale herunder. Jeg glæder mig til at møde dig/Jer.